Warning: exec(): Unable to fork [nice ffmpeg -i '/data/f/8/f8e82f01-4dea-4bce-970c-d5b1ff282630/profiaction.sk/web/wp-content/plugins/wp-optimize/images/logo/wpo_logo_small.png' -y -qscale '85' -lossless 0 -compression_level 6 '/data/f/8/f8e82f01-4dea-4bce-970c-d5b1ff282630/profiaction.sk/web/wp-content/uploads/wpo/images/wpo_logo_small.png.webp.lossy.webp' 2>&1] in /data/f/8/f8e82f01-4dea-4bce-970c-d5b1ff282630/profiaction.sk/web/wp-content/plugins/wp-optimize/vendor/rosell-dk/exec-with-fallback/src/ExecWithFallback.php on line 111
Článok - Profiaction

Článok

naše obľúbené služby

Naše obľúbené služby
Naše obľúbené služby
Naše obľúbené služby



Ahojte!
V tomto článku by sme Vám radi bližšie predstavili našu agentúru a služby, ktoré v nej ponúkame. Poďme teda na to 🙂
Sme rodinná firma v Nitre, ktorej cieľom je, aby ste Váš veľký deň prežili podľa Vašich predstáv, no bez akéhokoľvek stresu. Ponúkame služby pre každého – od najmenších, ktorým skrášlime narodenininy s našimi animátormi, maskotmi, či maľovaním na tvár profesionálnymi farbami – pre dospelých, ktorým zabezpečíme nezabudnuteľnú rozlúčku so slobodou, krásnu svadbu, baby shower či jubileum, na ktoré budú dlho spomínať – ale aj pre firmy, ktoré sa s nami zabavia na teambuildingu alebo firemnom evente.

Okrem spomínaného ponúkame tématické detské oslavy špecializované pre dievčatká aj chlapcov. Dievčenská oslava, nazývaná aj Spa párty, premení malé parádnice na naozajstné modelky. Na chlapčenskej oslave si mládenci overia, čo všetko dokážu v sprievode kamaráta Spidermana.
Taktiež ponúkame Halloweenske akcie či službu Mikuláš domov. Viac o našich službách sa dozviete na našom Facebook-u.

Naše obľúbené služby



Mikuláš domov


Službu Mikuláš domov ponúkame už tretí rok. Za tú dobu sme rozdali naozaj veľa radosti a zabavili nie len detičky, ale aj rodičov! Službu ponúkame v Nitre a okolí.


Halloweenska party

Halloweenska výzdoba, strašidelné maľovanie na tvár a program našich animátorov? To znie ako naozajstné dobrodružstvo!

Naše obľúbené služby

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *